Majka i supruga
0

Nicole Kidman otvoreno: Zbog porodice sam se odrekla mnogih stvari

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jedna od najboljih australskih glumica Nicole Kidman izjavila je da se tokom svoje karijere odrekla mnogih stvari koje voli radi svoje porodice. Naime 51-godišnja glumica kazala je da je vremenom naučila savršeno balansirati između karijere i posla.

Njen najveći pokretač u životu kako glumica kaže jesu njena djeca desetogodišnja Sunday i sedmogodišnja Faith i zbog toga svaki svoj slobodan trenutak provodi upravo s njima, piše Daily Mail.

"Jednu stvar sam morala naučiti kao žena koja je kasnije postala majka i kao neko ko je imao karijeru i dvoje djece, to je da sam morala reći ne u mnogim slučajevima", izjavila je Nicole.

Naglasila je da je oduvijek željela biti dobra majka i supruga te se zbog toga morala odreći mnogih stvari kako bi uspjela.

"Moja porodica je moja prva i jedina ljubav. Često nam djeca prigovaraju da se Keith i ja stalno ljubimo", izjavila je Nicole, rekavši da je najsretnija kada Isabella i Connor brinu o svojim mlađim sestricama.

Kćerku Isabellu i sina Connora Nicole je usvojila zajedno s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Trenutno je u braku s muzičarom Keithom Urbanom.