U New Yorku
26

Nicolas Cage i njegova 30 godina mlađa supruga uskladili odjevne kombinacije na premijeri novog filma

N. C.
Nicolas Cage (59) i njegova peta supruga Riko Shibata (29) uskladili odjeću u životinjskim printovima na premijeri njegovog najnovijeg filma "Renfield".

Holivudska zvijezda, koji glumi grofa Drakulu u horor komediji, izgledao je prikladno gotski za događaj u svjetlucavom crnom sakou u kombinaciji s crno-bijelim pantalonama sa tigrastim printom.

U međuvremenu, Shibata je koordinirala sa svojim mužem u crnoj haljini na jedno rame, sa somotskim pojasom i prozirnim steznikom sa crnim tigrastim printom.

Novopečena mama, koja je u septembru rodila svoje prvo dijete sa Cageom, kosu je pustila, a sve "začinila" crvenim karminom. Životinjski print je nosila i na torbi uz dodatak jednostavnog lančića.

Paru se pridružio i Cageov kolega iz filma Nicholas Hoult (33), a on je na sebi imao krem odijelo.

Glumac iz serije "Nacionalno blago" oženio se Shibatom 2021. godine nakon što ju je upoznao 2019. godine, dok je snimao film "Zatvorenici zemlje duhova" u Japanu.

Iako je ovo peti brak Cageu - nakon veze sa Patriciom Arquette, Lizom Marie Presley, Alice Kim i Erikom Koike - Cage je za Los Angeles Times rekao da misli da je Shibata konačno ta.