Postao otac u 58. godini
105

Nicolas Cage dobio prvo zajedničko dijete sa 30 godina mlađom suprugom

I. B.
Nicolas Cage i Riko Shibata u braku su od februara 2021. godine (Foto: Instagram)
Nicolas Cage i Riko Shibata u braku su od februara 2021. godine (Foto: Instagram)
Holivudski glumac Nicolas Cage (58) i njegova trideset godina mlađa supruga Riko Shibata, postali su roditelji. Par je dobio kćerku.

Ovo je njihovo prvo zajedničko dijete, dok Cage sa bivšim partnericama ima sinove Westona (31) i Kal-Ela (16).

"Majka i kći su dobro", rekao je predstavnik para za strane medije.

Cage je ranije ove godine otkrio kako djevojčicu planiraju nazvati Lennon Augie kao posvetu Johnu Lennonu i Cageovom ocu, Augustu Coppoli.

"Zvat ću je skraćeno Lenny. Oduševljen sam. To će biti najveća avantura mog života", rekao je u jednom od posljednjih intervjua.

Također, osvrnuo se i na to da je "spreman za pelene": "Uživam biti otac i ozbiljno shvaćam svoje roditeljske dužnosti", rekao je tada.

Cage i Shibata zaljubili su se 2019. a par se upoznao u njenom rodnom Japanu. Nicolas ju je zaručio preko FaceTimea, azatim su se vjenčali u februaru 2021. godine u Las Vegasu, priredivši simboličnu, intimnu ceremonije u hotelu Wynn.

Dobitnik Zlatnog globusa prethodno je bio u braku s Patricijom Arquette od 1995. do 2001., Lisom Marie Presley od 2002. do 2004., Alice Kim od 2004. do 2016. i Erikom Koike s kojom je brak potrajao četiri dana 2019. godine.

Nakon njegovog vjenčanja sa Shibatom, Cage je odmah izjavio kako se istinski nada još jednom djetetu.

"Sve to mi nedostaje. Nedostaje mi gledati dijete koje otkriva stvari po prvi put. Nedostaje mi odlazak u trgovinu s igračkama. Nedostaje mi pjevanje uspavanki. Nedostaje mi ljuljanje u stolicama za ljuljanje...", govorio je tada glumac.