Privukli puno pažnje
26

Neymar i manekenka hrvatskih korijena kao "Bonnie i Clyde" na naslovnici magazina GQ

K. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brojni svjetski mediji pišu da je jedan od najboljih nogometaša svijeta Neymar u vezi s manekenkom hrvatskih korijena Natalijom Barulich, a tu priču dodatno je začinila ova bivša balerina objavama na društvenoj mreži Instagram.
Naime, oni su se skupa našli na naslovnici ruskog izdanja magazina GQ koji je u opisu objave napisao:

"Zaštitite svoje najmilije, a Neymar i Natalia vas podsjećaju koliko je važno podržati i zaštiti svoje najmilije. Nije važno jeste li zatvoreni skupa u karantinu ili morate komunicirati preko telefona ili Zooma. Budite sigurni, budite jaki", napisao je pomenuti magazin u opisu fotografije.

Nakon toga, fotografiju je na društvenim mrežama objavila i ova manekenka hrvatskih korijena koja je u opisu napisala "Bonnie i Clyde", misleći na najslavniji američki ljubavni par. Ranije su se Neymar i Natalia na društvenim mrežama nazvali "partneri u zločinu", a posebno je bio zanimljiv jedan opis ove manekenke.

"Svi znaju koliko si talentovan, ali da barem mogu vidjeti koliko si prelijep u srcu. Imaš moje poštovanje i čast bebo", napisala je Natalia.

Natalia Barulich rođena je u Los Angelesu i trenutno ima 28 godina, a pored hrvatskih, vuče i kubanske korijene. Njen otac je zagrebački poduzetnik koji je život izgradio u SAD-u, a njegova kćerka vremenom je postala jedna od najpopularnijih manekenki iz ove države.

Pored manekenstva, Natalia je bivša balerina koja se pojavila u spotu Britney Spears, a ranije je u vezi bila sa kolumbijskim pop i reggaetom pjevačem Juanom Luisom Londonom Ariasom, poznatijim kao Maluma.