Matthew Fox
0

"Nevinost sam izgubio sa 12 godina"

Sarajevo-x.com
Matthew Fox
Matthew Fox
Matthew Fox, zvijezda serije "Lost", izjavio je kako je nevinost izgubio još kada je imao 12 godina. Bilo je to davno s obzirom da sada ima 43 godine.

Fox kaže kako je njegovo prvo seksualno iskustvo bilo intrigantno i pustolovno, baš kao i njegova hit serija "Lost" koja završava narednog mjeseca, tačnije 23. maja.

"Bila je dvije godine starija od mene i njoj to nije bilo prvo seksualno iskustvo. I danas se sjećam svakog detalja, pred očima mi se smjenjuju slike. Nije to bila neka romantična noć u krevetu, već na travi pored rijeke. Bilo je grozno i strašno nespretno – djeca koja leže na travi i skidaju hlače jedno drugom", iskreno je ispričao slavni glumac za novo izdanje magazina Playboy.

Kasnije, kao fubaler na Univerzitetu Columbia nastavio je zavoditi djevojke. No, danas je, kako kaže, vjeran svojoj supruzi Margheriti.

"Priča koju su prije izvjesnog vremena objavili tabloidi o tome da sam prevario suprugu sa striptizetom nije istinita i ne želim to ni komentarisati", istakao je Fox dodajući kako je Margherita ljubav njegovog života.