Povećane usne i obrazi
0

Neuspjeli pokušaji botoksa: Plastični hirurg poručio da je lice Meg Ryan uništeno

L. R.
Meg Ryan (Screenshot/Youtube)
Meg Ryan (Screenshot/Youtube)
Plastični hirurg Sam Rizk navodi kako je lice glumice Meg Ryan uništeno zbog pogrešnog postupka operacije.

On ističe kako je Meg Ryan imala loš lifting lica odnosno da joj nisu postavili filere u pravom smjeru. Kako on ističe stavili su ih bočno umjesto okomito. Hirurg Rizk objasnio je kako njeno lice izgleda sada u odnosu na stare fotografije.

"'Izdajnički znak' horizontalne operacije su njezina usta. Kad je bila mlađa, usta su joj bila manja. Pogledajte njene usne u 'Top Gunu'. Sada su dvostruko veće. Ima filer u usnama", rekao je.

Hirurg također navodi kako je radila i na popunjavanju obraza gdje je ubrizgala botoks jer obrazi ne mogu postati veći kada starite. No, glumica i dalje tvrdi da ona nije radila nikakve tretmane ni operacije za uljepšavanje lica.

Inače, fanovi Meg Ryan bili su oduševljeni činjenicom da se 61-godišnja glumica vratila snimanju filmova, ali njen novi izgled razočarao ih je, budući da su je godinama smatrali jednom od prirodnijih žena u Hollywoodu.

Podsjećamo, Meg Ryan vratila se glumi nakon osam godina, gdje je odlučila glumiti u filmu "What Happens Later". Mnogi je pamte po ulogama u romantičnim filmovima kao što su "When Harry Met Sally", "You've Got Mail", "Sleepless in Seattle", When a Man Loves a Woman" i drugim.