Russell Brand bi se mogao pokajati
0

Neprepoznatljiva Katy Perry na naslovnici Interviewa

Sarajevo-x.com
Neko je jednom rekao da je dobar izgled najveća osveta za bivše partnere, ako je tako, onda je pjevačica Katy Perry živi dokaz za to.
Njen bivši muž Russell Brand je nedavno viđen sa svojom novom djevojkom i to samo dva mjeseca nakon što su on i Katy objavili da se razvode, no, kada vidi Katy na novoj naslovnici magazina Interview, mogao bi zažaliti.

Pop zvijezda je gotovo neprepoznatljiva i izgleda apsolutno zapanjujuće na naslovnici ovog magazina. Katy je definitivno pokazala svoju drugu stranu koju do sada nismo vidjeli. Sa gustom crnom kosom i debelo iscrtanim linijama olovkom za oči, pjevačica ponajviše liči na Elizabeth Taylor iz mlađih dana.

Da cijeli prizor bude još seksipilniji, tu su i crne duge rukavice, velike naušnice i, kao glavni začin na kraju, grudnjak sa cirkonima preko kojeg nema druge odjeće.

Zašto je Katy željela ovako naglu promjenu nije poznato, no to bi moglo značiti da pokušava pokazati kako je hrabra, odvažna, sigurna u sebe i da je ne može slomiti to što se razvodi od supruga i što je on i prije nego su se zvanično razišli pronašao drugu.