Bez trunke šminke
7

Neprepoznatljiva Dakota Johnson: Anastasia Steele u nikad ležernijem izdanju

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Holivudska glumica Dakota Johnson, koju svi prepoznaju po ulozi Anastasije Steele u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive" i razgolićenim scenama koje je snimila s Jamiejem Dornanom, viđena je u opuštenom izdanju u kakvom se ne pojavljuje često u javnosti.

Atraktivna 30-godišnja Dakota uputila se u kupnju u ležernoj kombinaciji koju je začinila crnom vunenom kapom i dioptrijskim naočalama. Mnogi su komentirali da je glumica bila neprepoznatljiva i da je u ovom izdanju nikad nisu vidjeli.

Na licu nije imala ni trunke šminke, a kosa joj je bila raspuštena u neurednim uvojcima. Bila je dobro raspoložena, iako njenog dragog, pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina nije bilo na vidiku.

Foto: Just Jared
Foto: Just Jared

Dakota i Chris u ljubavnoj su vezi od 2017. godine. Iako su nedavno bili prekinuli, ponovo su se pomirili i uživaju u ljubavi. Inače, Dakota je priznala kako joj uloga u filmu "Pedeset nijansi sive" nije bila nimalo lagana.

Snimanje scena u kojima tumači lik Anastasije Steele, studentice književnosti koja ide intervjuisati mladog i zgodnog biznismena Christiana Greya, odvelo ju je na kraju na terapije i morala je potražiti stručnu pomoć.