Manekenka prestravljena
0

Nepoznata Britanka napala Naomi Campbell

Sarajevo-x.com
Slavnu manekenku Naomi Campbell na partyju u jednom hotelu u Miamiju napala je neimenovana Britanka.

Kako su izvijestili britanski mediji Campbellova je bila u potpunosti rastresena nakon što joj je na zabavi prišla jedna žena i počela galamiti na nju.

"Naomi i njeni prijatelji su razgovarali sa DJ-om Mikeom Noveauem kada je prišla djevojka i počela vrištati na Naomi pri tome se vulgarno izražavajući. 'Kako si mogla uraditi to?', vrištala je Britanka na Naomi, no ubrzo su je izveli iz dvorane“, kazao je neimenovani izvor dodajući da se Naomi odmah okrenula od djevojke i krenula na drugu stranu pri tome također galameći na neimenovanu djevojku.

Portparol slavne manekenke, Alan Edwards, kazao je kako ta djevojka već duže vremena prati Naomi.

On je također kazao i to da je Naomi unajmila tjelohranitelja jer je još uvijek prestrašena nakon nemilog događaja iz 1997. godine kada je ubijen Gianni Versace.

"Ona obično ne putuje s tjelohraniteljima, ali policija joj je preporučila da obavezno uz sebe uvijek ima barem jednog zaštitara“, kazao je Edwards za britanske medije.

Nije poznato zbog čega je mlada Britanka napala popularnu manekenku.

Inače, Naomi Campbell je nedavno u medijima izjavila da će napraviti pauzu u karijeri jer želi više vremena posvetiti svojoj porodici.