Oduševljen potezom
15

Neobičan doček Snoopa Dogga na škotskom aerodromu, reper odlučio i zaplesati

L. R.
Snoop Dogg (Screenshot/Instagram)
Snoop Dogg (Screenshot/Instagram)
Američki reper Snoop Dogg nedavno je sletio u Glasgow u Škotskoj, a na aerodromu su se pobrinuli da mu ovaj dolazak ostane u pamćenju.

Naime, prilikom izlaska iz aviona, jedan muzičar je na gajdama odsvirao jedan od najvećih hitova "Still D.R.E.", koju ovaj reper snimio zajedno s reperom Dr. Dreom još 1999. godine.

Ross Ainslie koji je svirao na gajdama, bio je profesionalni muzičar. Snoopu Doggu je poželio dobrodošlicu u grad na škotski način, a reper je tim gestom bio oduševljen te je odlučio i kratko zaplesati. Kasnije je na svom Instagram profilu odlučio i podijeliti ovaj neobičan doček, gdje je u opisu objave napisao "Upravo sam sletio u Škotsku".

Inače, reper je u Škotsku stigao zbog svog nastupa, kojeg će održati u dvorani "Hydro Arena" u Glasgowu. Ovaj nastup se trebao održati još 26. augusta prošle godine, ali je tada otkazana cijela turneja zbog toga što se organizatori nisu mogli dogovoriti oko rasporeda.

Ovaj pedesetjednogodišnji reper trenutno je na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj. Nakon koncerta u Glasgowu, Snoop bi trebao svirati u Londonu u utorak 21. marta, u Dublinu 26. marta, u Leedsu 27. marta te u Birminghamu 28. marta.