George Michael
0

"Nemam nikakav specijalni tretman u zatvoru"

Sarajevo-x.com
George Michael (Foto: Reuters)
George Michael (Foto: Reuters)
Britanska pop-zvijezda George Michael negirao je napise medija da je u zatvoru, u kojem se nalazi nakon razbijanja vlastitog automobila, podvrgnut posebnom tretmanu.

Bivši pjevač grupe "Wham!" izjavio je da se osjeća prozvanim da prokomentariše "uobičajene gluposti" koje se pišu o njemu dok je iza rešetaka, prenose mediji.

Michael, pravim imenom Georgios Panayiotou, prošlog mjeseca je kažnjen zatvorom u trajanju od osam sedmica jer je pod utjecajem kanabisa slupao svoj Range Rover.

"Mislim da bi bilo fer prema mojim fanovima, porodici i prijateljima da odgovorim na neki način, iako ću uskoro otići kući", kazao je 47-godišnjak. "Molim vas, vjerujte mi kad kažem da posljednje tri sedmice nisam plakao, niti se nervirao, niti su me provocirali. Zapravo, ovo mi dođe kao neprospavana noć".

Ipak, Michael dodaje da su ga ostali zatvorenici i uposlenici lijepo primili, ali da nije imao nikakav poseban tretman, osim ako se njime ne smatra to što mu neki puštaju da pobjedi u bilijaru.

"Dane uglavnom provodim čitajući hiljade pisama i razglednica sa porukama nevjerovatne podrške ljudi širom svijeta. Obećavam da ću se odužiti za njihovu pažnju novom muzikom i to čim budem u prilici", poručio je pjevač.