{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nelly i Nike izdaju posebno izdanje patika

Klix.ba
8.5.2003. u 14:43
0
0
Nelly i Nike izdaju posebno izdanje patika
0
Nelly i Nike izdaju posebno izdanje patika
Rapper Nelly će zajedno sa sportskom kompanijom Nike izdati posebno i ograničeno izdanje patika, koje će postati konkurencija Reebokovoj liniji patika sa imenom rappera Jay Z-a.
Patike pod nazivom Air Derrty će od 13. juna ove godine biti dostupne u svim Nike prodavnicama u Chicagu, Los Angelesu i New Yorku, kao i u Nellyevom rodnom gradu St. Louisu.

Bit će proizvedeno samo hiljadu pari ovih patika i sav novac od prodaje će ići u Nellyevu fondaciju 4Sho4Kids.

Ova fondacija je posvećena popravljanju kvaliteta života djece rođene sa poremećajima koji obustavljaju rast. 4Sho4Kids organizuje edukacione časove i obezbjeđuje zdravstvenu brigu djeci u St. Louisu. 4Sho4Kids organizuje edukacione časove i obezbjeđuje zdravstvenu brigu djeci u St. Louisu.

Što se tiče drugih vijesti u vezi s Nellyem, stvari ne stoje tako dobro. Njegova sestra Jackie Donahue je ozbiljno bolesna i hitno joj je potrebna donacija koštane srži. Nelly i Jackie su organizovali kampanju Jes Us 4 Jackie koja treba podići svjesnost ljudi i povećati broj donatora u nacionalnom programu doniranja koštane srži širom Amerike. Nadaju se da će tako ubrzo pronaći pravog donatora za Jackie. Ovu kampanju će od 21. juna u Los Angelesu, New Yorku i St. Louisu sponzorirati 4Sho4Kids


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: