Snimljeni na Havajima
28

Nedugo nakon razvoda: Bivša supruga Kevina Costnera u vezi s njegovim prijateljem

L. R.
Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: EPA)
Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: EPA)
Bivša supruga Kevina Costnera Christine Baumgartner pronašla je novog partnera, koji je bio Costnerov dugogodišnji prijatelj i komšija.

Nakon što je početkom maja podnijela zahtjev za razvod od Kevina Costnera, Baumgartner je snimljena u izlascima s investitorom Joshom Connorom.

"Josh je u početku bio samo prijatelj. Christine se voli družiti s njim. On je razvedeni otac i razumije kroz što ona prolazi. To je nešto što Christine čini sretnom", rekao je izvor blizak paru.

Mediji su otkrili i da su Baumgartner i Connor u julu bili zajedno na odmoru na Havajima, dok je ona još uvijek bila u procesu razvoda od Kevina Costnera. No, izvor je negirao da su tada bili u ljubavnoj vezi.

Predstavnik Christine Baumgartner još uvijek nije odgovorio na upite medije.

No, zanimljivo je da je i Costner nedavno potaknuo glasine o ljubavnoj vezi, kada je snimljen u prisnom zagrljaju s američkom pjevačicom Jewel dok je bio na odmoru na Karibima.

Podsjećamo, Costner i Baumgartner ozvaničili svoj razvod početkom septembra nakon što je Baumgartner imala brojne zahtjeve o skrbništvu i iznosima alimentacije. Iako su detalji suđenja tajni, poznato je da će ona dobiti više novca nego što je to određeno njihovim predbračnim ugovorom.