Samo kapara je 500 eura
50

Neda Ukraden iznajmljuje svoju luksuznu vilu u Imotskom, pogledajte kolika je cijena najma

D. J.
Foto: Pixsell/Matko Begovic
Foto: Pixsell/Matko Begovic
Neda Ukraden nedavno je izgradila vilu u mjestu Glavini Donjoj kod Imotskog na mjestu gdje je nekad bila njena rodna kuća, a raskošna nekretnina dostupna je i za iznajmljivanje.

Pjevačica luksuznu vilu nije napravila samo za porodično uživanje, već je ova nekretnina odnedavno dostupna i svim turistima dubokog džepa koji za boravak u njoj moraju izdvojiti poveliku svotu novca.

Cijena najma je od 2.377 eura pa naviše, ovisno koliko dana i u kojem periodu godine se iznajmljuje.

Za ovu cijenu i to izvan sezone, turisti koji se odluče odmor provesti u Nedinoj vili mogu besplatno dobiti posteljinu i ručnike, generalno čišćenje, a u finalnu cijenu uključene su i režije. Obavezna je i kapara od 500 eura.

Vila je opisana kao objekt s pet spavaćih soba, besplatnim privatnim parkingom, garažom i besplatnim internetom.

Gostima su na raspolaganju i vrhunski opremljene kuhinje, dnevni boravci, terase, kupaonice, jedna s kadom, druga s tušem. Vila posjeduje i kamin, televizore u sobama i slično.

Za potpuno uživanje, na terasama su ležaljke, ljuljačke, tu je i vanjska kuhinja s roštiljem, a postoji i malo igralište za najmlađe, kao i soba za rekreaciju starijih. Bazen se može i grijati, a u ponudi je i jacuzzi, ali i wellness soba sa saunom.

Ova vila nalazi se 30 minuta od obale mora, a njena vrijednost je oko 200.000 eura.

Pjevačica je vlasnica i tri elitna stana u Zagrebu, Novom Beogradu i Banovom brdu te vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procjenama vrijedi oko milion i po eura.

Također, u svom vlasništvu ima i zgradu u Lepetanima koju je izgradila prije nekoliko godina čija je vrijednost oko dva miliona eura.