Megan Fox
0

"Ne želim biti poput Scarlet Johansson"

Sarajevo-x.com
Jedna od najseksipilnijih žena svijeta Megan Fox izjavila je za američke medije da ne želi biti poput svoje kolegice Scarlet Johansson te neprestano ugovarati intervjue kako bi ljudima dokazala da je pametna i da posjeduje pozamašan vokabular.

"Nemam ništa protiv glumice Johansson, ali ne želim biti poput nje. Ne želim učestvovati u skoro svim mogućim talkshow emisijama samo kako bih se opravdala pred fanovima i dokazala da sam pametna. Možda Scarlet želi na taj način dati do znanja ljudima da je trebaju shvatiti za ozbiljno, ali meni takva vrsta publiciteta nije potrebna", kazala je američka glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Transformersi'.

Megan je za američke medije priznala da joj je teško nositi se sa titulom najseksipilnije osobe i da nastoji tu titulu odvojiti od filmske karijere.

"Teško je biti najseksipilnija osoba svijeta jer treba se znati nositi s tim. Ja nisam poput većine svojih kolega i imam i ja mana, ali ono što nikako ne želim učiniti jeste ponašati se poput Scarlet Johansson. Svijetu moram dokazati da imam i druge vrijednosti, ali ne na takav način", zaključila je atraktivna američka glumica i fotomodel.