|

"Ne nosim više izazovnu odjeću, pa sam se ofarbala u crveno"

"Ne nosim više izazovnu odjeću, pa sam se ofarbala u crveno"
0
S
Sarajevo-x.com
11.11.2010. u 22:20
3
komentara
0

dijeljenja
"Ne nosim više izazovnu odjeću, pa sam se ofarbala u crveno" Rihanna (Foto: Bangshowbiz)
Popularna pjevačica Rihanna otkrila je zbog čega je kosu ofarbala u vatrenu crvenu boju. Kako tvrdi, više ne nosi izazovnu odjeću, ali se na neki način morala isticati, pa je odlučila promijeniti frizuru.
Odnedavno je slavna muzičarka počela nositi elegantniju i manje izazovnu odjeću. Međutim, odlučila je svoj stil upotpuniti farbajući kosu u vatreno crvenu boju.

"Bila sam spremna učiniti nešto novo, ludo, zabavno i izražajno sa kosom. Bila sam plava i to mi je bilo tako dosadno", pojasnila je Rihanna.

Ona je dodala da je crna i dalje njena omiljena boja, ali je željela učiniti nešto drugačije i smjelije, jer joj se izazovna odjeća više ne sviđa. Sada nosi elegantniju odjeću i pažnju skreće frizurom.

"Kada je riječ o modi i odjeći, inspirisati vas mogu zvijezda ili cvijet. Volim eksperimentisati sa bojama i sviđaju mi se ekspresivne stvari. Uglavnom nosim kreacije Stelle McCartney jer sve što ona načini je super. Ona je vrhunska dizajnerica", istakla je 22-godišnjakinja, prenose američki mediji.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...