Holivudska zvijezda
0

Ne gubi vrijeme: 71-godišnji Richard Gere će ponovo postati otac

E. Sk.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Holivudski glumački velikan Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva očekuju drugo dijete, prenose španski mediji.

Vijest o prinovi stigla je samo devet mjeseci nakon što su dobili prvo zajedničko dijete pa se čini da slavni glumac ni u sedamdesetim ne gubi vrijeme.

Gere i Silva su svoju vezu započeli još dok je glumac bio u braku s Carey Lowell, a bivšu suprugu ubrzo je ostavio zbog kćerke Ignacia Silve, bivšeg finansijskog potpredsjednika Real Madrida. Glumac bi tako na proljeće trebao još jednom postati otac i to u 71. godini.

Par je svoje prvo zajedničko dijete dobio u februaru, a s dječakom se nisu pojavljivali u javnosti, no paparazzi su ih uhvatili za vrijeme ljetnog odmora u Španiji. Alejandra iz prošlog braka ima sedmogodišnjeg sina Alberta, dok je Gere s bivšom suprugom dobio sina Homera Jamesa koji ima osamnaest godina.

"Ovo je poseban trenutak za nas. Dobili smo blagoslov za našu dragocjenost koja dolazi. Nismo tu vijest mogli objaviti prije nego što smo rekli dalaj lami", objavila je Alejandra svojevremeno sretnu vijest na društvenim mrežama, a par se još nije službeno oglasio povodom druge prinove.