Uoči današnje utakmice
48

Navijač Hrvatske fizički nasrnuo na Ivanu Knoll u Nizozemskoj, intervenisala i policija

L. R.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Navijač Hrvatske danas je uoči utakmice protiv Nizozemske u Rotterdamu, a koja se igra u okviru polufinala Lige nacija, nasrnuo na Ivanu Knoll zbog čega je morala intervenisati i policija.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih navijačica Ivana Knoll stigla je pred početak utakmice između Hrvatske i Nizozemske u Ligi nacija, a mnogi navijači su joj prilazili kako bi se zajedno fotografisali. Međutim, ubrzo je došlo do fizičkog obračuna.

Naime, na snimku koji je objavljen na Twitteru, moguće je vidjeti Knoll kako odlazi s mjesta incidenta, a onda je intervenisala policija koja je pendrecima tukla jednog navijača. Nedugo nakon toga, Knoll se oglasila za hrvatske medije.

"Nakon što sam razgovarala s vama, imala sam intervju za nizozemske medije, ljudi su se dolazili fotografirati sa mnom, prilazili su mi, a neka dvojica bili su vidno pijani. Pokušala sam se fotografirati s njima ali u nekoliko pokušaja nismo uspjeli. Rekla sam im da ne mogu više, četvrti put je zaista dosta bilo. Ali jedan od njih bio je uporan krenuo je za mnom, odbila sam ga", izjavila je Knoll za Večernji list.

Ona je u Rotterdam na utakmicu stigla zajedno sa svojim dečkom, koji je bio s njom kada se incident dogodio.

"Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati, potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se točno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu", ispričala je Knoll.

Nešto kasnije, mediji su fotografisali Ivanu Knoll na tribinama kako se fotografiše i zabavlja s navijačima Hrvatske.