Prisjelo joj ljetovanje
0

Nataši Bekvalac prijetili zbog Ćazima Osmanija

Sarajevo-x.com
Nataša s Ćazimom Osmanijem (Foto: Svet)
Nataša s Ćazimom Osmanijem (Foto: Svet)
Popularna novosadska pjevačica Nataša Bekvalac konačno je progovorila o kontroverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju Feliksu.

Kaže da su se upoznali na ljetovanju, da se divno provela, ali da je doživjela šok po povratku u Srbiju, jer nije očekivala da će se susresti sa tolikom mržnjom i medijskim linčem.

"Šokirala sam se kada je prije 10 dana odjeknula vijest da sam u vezi sa čovjekom koga sam tek upoznala na božanstvenom odmoru, a koji su mi priredili prijatelji. Krenuo je medijski linč, a ja nisam znala gdje sam pogriješila", kaže Nataša za srbijanski list Blic koji od početka prati priču.

"Doživljavala sam najgore trenutke u životu. Imala sam utisak da je ka meni upućeno toliko mržnje, a da me niko nije upitao ono osnovno - šta je istina? Dobro znajući da je u istini najveća moć odlučila sam da sačekam. Dobijala sam pozive pune mržnje, ružnih riječi i prijetnji, koje su me tjerale na suze i na povraćanje", žali se Nataša.

Nije, kaže, mogla vjerovati koliko su neki ljudi sposobni da mrze. "Nisam poslušala ni mamu, ni tatu, ni prijatelje, ni poslovne saradnike, samo istinu u sebi", istakla je Nataša. Ona, međutim, nije željela odgovoriti da li je u ljubavnoj vezi sa Ćazimom Osmanijem.