Ćazim se razvodi zbog nje
0

Nataša Bekvalac: Sve mi je gore i gore

Sarajevo-x.com
Pjevačica Nataša Bekvalac ponovo se našla u nezgodnoj situaciji zbog povezanosti sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom, s kojim je i dalje u nedefinisanom odnosu.

Novosadska barbika iz jednog problema ulazi u sljedeći. Od trenutka kada je upoznala kontroverznog biznismena, o kome je malo toga poznato, dobija pozive mržnje i prijetnje, a nakon što je u brojnim listovima objavljeno da će se Ćazim zbog nje razvesti, stvar se dodatno pogoršala.

"Nalazim se u veoma ozbiljnoj situaciji otkako sam u kontaktu sa Feliksom. U velikom sam problemu i stvarno nije vrijeme za zezanje, situacija se znatno pogoršala", kaže Nataša za srbijanski list Blic.

Ona se u žiži javnosti našla prije dvije sedmice, nakon što je viđena u društvu albanskog biznismena, prvobitno na njegovoj privatnoj jahti, a potom i u jednom noćnom klubu. Nataša nije potvrdila da je s njim u emotvinoj vezi, ali nije ni porekla.

"Proveli smo 15 divnih dana zajedno. Na Feliksovoj jahti upriličen nam je doručak. Jeli smo kroasane, pila sam nes kafu sa vanilijom i razgovarali smo o liku baronice Kastelo u Glembajevima", ironično je objasnila Nataša kako se upoznala sa Feliksom i šta je tom prilikom radila kod njega u gostima.