Detalji ljubavnog života
26

Nataša Bekvalac o flertovanju na internetu: Blokirala sam ga, obratio mi se na nepristojan način

I. S.
Foto: Instagram/bekvalceva
Foto: Instagram/bekvalceva
Nataša Bekvalac je opisala svoje iskustvo flertovanja na društvenim mrežama te otkrila šta joj je zasmetalo.

"Još uvijek nije naišao neko ko će da mi privuče pažnju i zaista ne razmišljam o tome. Emotivno sam ispunjena, ali sam slobodna žena", navela je.

Dodala je da se znalo dogoditi da joj se svidi neko iz publike. Nakon toga se osvrnula na dopisivanja na društvenim mrežama.

"Skoro sam se dopisivala s nekim putem Instagrama. Malo smo flertovali, ali sam ga blokirala. Nije me uvrijedio, ali mi se obratio na način koji nije pristojan", kazala je.

Ranije je ispričala kako priželjkuje pametnog muškarca.

"Ostvarenog i inteligentnog, oslobođenog sujete i svih loših stvari koje nas vuku na dno", dodala je.

Nataša je od 2006. do 2011. bila u braku s Danilom Ikodinovićem. Imaju kćerku Hanu. Pjevačica se za Ljubu Jovanovića udala 2015. Međutim, razveli su se u martu 2017.

Nakon toga su srbijanski mediji objavili da je pronašla sreću s Lukom Lazukićem, što je ona ubrzo potvrdila. Vjenčali su se u septembru 2017. godine. Dobili su kćerku Katju. No, idila nije potrajala. Razveli su se 2018. godine, nakon što ju je pretukao.

Bekvalac ga je prijavila za porodično nasilje, a Viši sud u Beogradu ga je osudio na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom provjere od tri godine.