Oduševio energijom
21

Nastup koji je sve nasmijao u showu "TLZP": Hrvatski plesač kao "najzgodnija baka Balkana"

N. O.
Screenshot/Nova TV
Screenshot/Nova TV
Hrvatski plesač Luciano Plazibat u posljednjoj epizodi transformisao se u "najzgodniju baku na Balkanu" kako često nazivaju pjevačicu Nedu Ukraden.

Plazibat se pojavio u šljokičastoj haljini, na visokim petama te sa šminkom na licu, a otpjevao je Nedinu pjesmu "Na Balkanu". Tokom nastupa je i zaplesao kao Neda, a naposlijetku je prišao i žiriju te poljubio Enisa Bešlagića.

Njegov performans je nasmijao i gledaoce i žiri, a Mario Roth mu je priznao da ga je uspio do suza nasmijati.

"Do suza si me nasmijao. Znaš šta si ti? Ti si jedna nakupina pozitivne energije, ne znam kako da se drugačije izrazim. Pravi si dokaz što je ovaj show, ti si radost, sreća!", poručio mu je Mario Roth.

Bešlagić mu je kazao kako je bio odličan i da je uspio napraviti show: "Neda kao Neda, ona se ne da godinama, sa scene, traje, a nadam se da ćeš i ti trajati barem upola njene karijere. To ti želim od srca".

"Nedo, zablistali ste kao zvijezda, najsjajnija na estradnom nebu, kao neka Tina Turner. U svakom slučaju bilo je izuzetno zabavno", kazao mu je Goran Navojec.

Pjevačica Minea koja je također u žiriju pohvalila je Lucianovu masku.

"Prvo kad si izašao gledam gdje je Luciano, fascinantna maska te sakrila skroz. Da nema ovih nogu, ne bih uopće pomislila da si to ti. Štaviše, malo sam kratkovidna, ali izgledaš kao lijepa žena odavde! Ne mogu reći da si Nedu dobio vokalom, ali dobio si ono nešto", rekla mu je.

Njegov nastup se dijeli i na društvenim mrežama, a djeluje da je plesač ovom imitacijom mnoge uspio nasmijati.