"Grozne fotografije"
62

Naslovnica magazina GQ s Brad Pittom izazvala zgražanje javnosti: Izgleda kao leš

D. J.
Foto: Instagram/GQ
Foto: Instagram/GQ
Brad Pitt, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, osvanuo je na naslovnici GQ-a kao njihova zvijezda za jul/august te je otkrio puno toga o karijeri, zdravlju i svojoj životnoj filozofiji.

Nakon razlaza od Angeline Jolie je prestao piti i trijezan je već oko šest godina. Također je govorio o pohađanju Anonimnih alkoholičara godinu i pol dana i koliko mu se život promijenio.

"Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", rekao je glumac.

Na fotografijama za spomenuti magazin Brad je pozirao u laganoj majici i hlačama, dok se oko njega nalazilo svježe cvijeće.

Međutim, njegovi obožavatelji su zgroženi profesionalnim fotografijama.

"Izgleda da su trebali zatvoriti sanduk. Jadni Brad", "Izgleda kao da je mrtav", "Što je ovo? Da nije izgubio opkladu?", "Užasna fotografija", "Ovo me je prepalo. Izgleda kao leš", "Razmislite o tome da promijenite naslovnicu", samo su neki od stotina komentara ispod objave.

Inače, Pitt se u medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih muškaraca svijete te se smatra članom holivudske glumačke prve lige. Svjetski mediji detaljno su popratili njegov brak s Jennifer Aniston te vezu s glumicom Angelinom Jolie. Otac je šestero djece s Jolie, a nakon mučnog razlaza u toku je borba za skrbništvo nad djecom.