|

'Nasilnici su mi od života napravili pakao'

'Nasilnici su mi od života napravili pakao'
0
S
Sarajevo-x.com
11.12.2009. u 14:12
3
komentara
0

dijeljenja
'Nasilnici su mi od života napravili pakao'
Susan Boyle je od prvog pojavljivanja na showu Britan's Got Talent postala prava senzacija. Oduševila je i Molly Meldrum, voditeljicu najpopularnijeg australskog talk-showa, gdje je nedavno bila gost. Bilo je smijeha pogotovo kad je imitirala poznatu Jaggerovu grimasu ali i emotivnih trenutaka kad bi se Susan sjetila teškog djetinjstva.
Škotska pjevačka senzacija otkriva da je patila od depresije 20 godina. Razlog dugogodišnje depresije su zlobni nasilnici iz djetinjstva koji su je konstantno vrijeđali jer je imala poteškoća u učenju.

„Kad je neko malo sporiji uvijek se nađu pojedinci koji uživaju u tome da ih provociraju. Moj život je zbog takvih zlobnika bio pravi pakao. Pravili su budalu od mene u školi tako da su morali ostatati emocionalni ožiljci. Često imam drastične promjene u raspoloženju ali kad sam na sceni onda sam drugačija osoba“, rekla je Susan za Daily Mirror

Na takmičenje Britan's Got Talent prijavila se kako bi otjerala nasilnike iz svog života i održala obećanje dato pokojnoj majci da će pokušati da postane neko i nešto.
Iako se razočarala što nije pobijedila na takmičenju, dobila je zadovoljštinu nakon što je njen debi album 'I Dreamed A Dream' proglašen jednim od najbrže prodavanih albuma od ženskih
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...