Showbiz
0

Napušena pjevačica nije bila u stanju snimiti duet

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Britanska pjevačica Amy Winehouse i njen kolega, američki reper Snoop Dogg, toliko su se napušili marihuane da se nisu mogli prestati smijati kako bi snimili zajedničku pjesmu u Los Angelesu prošle godine.

Iako im je na početku dobro išlo, uskoro su se počeli nekontrolisano smijati i sve upropastili. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Velike Britanije, koja ima problem sa dobijanjem američke radne vize, nije bila u stanju pjevati, te rad na dvije pjesme nije uspio.

Izvor blizak pjevačici za tabloid The Sun je ispričao: "Amy je stigla u studio puna ideja i dobro im je krenulo, iako se Snoop pojavio u kućnom ogrtaču i papučama, te se Amy smijala. Radili su mirno dok nisu počeli pušiti marihuanu. Tada je rad prestao i do kraja snimanja par nije imao završen proizvod."

Otkako se to dogodilo, Amy se mjesecima borila sa ovisnošću o drogama, ali joj je posljednji godišnji odmor od tri mjeseca očigledno godio. Ovih dana se sprema na učešće na jazz festivalu na St. Luciji. Organizatore je iznenadila listom svojih prohtjeva koja sadrži i čaj iz Yorkshirea, 100 boca piva, četiri litre tekile i drugo, ali je izričito tražila da osoblje bude "trijezno u svako doba".