Showbiz
0

Naomi neće birati novu asistenticu u reality showu

FENA
Sasvim originalna ideja najjače svjetske muzčke kuće MTV-ja, tačnije reality show u kojem je Naomi trebala birati svoju novu asistenticu, ipak se neće realizirati jer je Crna pantera u zadnji tren, bez posebnog objašnjenja, odustala od projekta.

MTV je za nešto manje od mjesec dana trebao započeti sa snimanjem reality showa u kojem bi se birala nova asistentica manekenke Naomi Campbell, poznate po fizičkim obračunima s dosadašnjim pomoćnicama. Naime, nakon što je odradila sedam dana društveno korisnog rada, Naomi je zaključila kako bi to bio odličan način da pokaže da se zna našaliti na vlastiti račun, no u zadnji je tren, bez nekog detaljnog objašnjenja, odustala.

Najgledanija muzička TV stanica na svijetu imala je namjeru nekoliko mjeseci odabirati ljude koji bi po "psihičkoj i fizičkoj snazi" mogli parirati poznatoj manekenki, a prijave su, iako show službeno nije krenuo u realizaciju, već počele stizati.

Prema informacijama s MTV-a, Naomi ne samo da je odustala od snimanja, već se producentima sad već bivše emisije ne želi javiti na telefon. "Emisije neće biti", kratko je rekao Naomin glasnogovornik, ali ni sam nije imao argumente za otkazivanje napola gotove emisije.