Bila s bivšim partnerom
7

Naomi Campbell velikim dijamantnim prstenom pokrenula glasine o zarukama

L. R.
Flavio Briatoreo, Maria Sharapova i Naomi Campbell (Foto: EPA)
Flavio Briatoreo, Maria Sharapova i Naomi Campbell (Foto: EPA)
Manekenka Naomi Campbell nedavno je prisustvovala Grand Prixu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je nosila veliki dijamantni prsten i tako pokrenula glasine o zarukama.

Naime, Naomi Campbell je u Abu Dhabiju snimljena u društvu bivšeg zaručnika i italijanskog biznismena Flavia Briatorea, s kojim je bila zaručena do 2002. godine, a kasnije im se pridružila i ruska teniserka Maria Sharapova.

Kako prenose strani mediji, Campbell je imala priliku upoznati Lewisa Hamiltona, kao i glumca Orlanda Blooma, muzičarku Geri Horner te princezu Eugenie i njenog supruga Jacka Brooksbanka.

Ona je za ovu priliku odjenula crno-bijelu haljinu s cvjetnim dezenom, a stajling je upotpunila nakitom i dijamantnim prstenom.

Budući da privatni život drži u tajnosti, nije poznato ko je njen sadašnji partner, kao što nije poznato ni ko je otac njene djece. Inače, Naomi je prvi put postala majka u 50. godini 2021. kada je objavila rođenje djevojčice, a ove godine je objavila da je dobila i sina.

Campbell se još uvijek nije oglasila medijima, ali ukoliko bude potvrdila glasine, ovo će joj biti treći put da se zaručila. Osim za italijanskog biznismena Flavia Briatorea, manekenka je bila zaručena s basistom benda U2 Adamom Claytonom 1993. godine.