Britanska manekenka
52

Naomi Campbell u 53. godini dobila drugo dijete: Nikad nije kasno

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Naomi Campbell (53) na Instagramu je otkrila kako je ponovo postala majka podijelivši fotografiju svoje dvogodišnje kćerke i novorođenog sina.

Ovog četvrtka 53-godišnja manekenka objavila je da je dobila i drugo dijete, dječaka. Naomi je na Instagramu neočekivano objavila vijest uz fotografiju na kojoj se ona i njena dvogodišnja ćerka drže za ruke s novorođenčetom.

"Dragi moj maleni, znaj da si cijenjen preko svake mjere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom", napisala je uz fotografiju, "Istinski dar od Boga, blagoslovljeni smo."

"Nikad nije kasno da postaneš majka", dodala je Campbell, dok ime svog sina nije otkrila

Obožavatelji i prijatelji čestitali su britanskoj manekenki na rođenju djeteta, a mnoge je iznenadila neočekivanom objavom.

Naomi Campbell je prvi put postala majka sa 50 godina, a manekenka je otkrila rođenje svoje kćerke u maju 2021. godine.

"Prelijepi mali blagoslov odabrao me da joj budem majka", rekla je tada na Instagramu, "Toliko sam počastvovana što imam ovu nježnu dušu u svom životu, ne postoje riječi koje bi opisale doživotnu vezu koju sada dijelim sa tobom, moj anđele".

Iako je Campbell veliki dio svog porodičnog života držala u tajnosti, pozirala je sa svojom tada devetomjesečnom kćerkom za naslovnicu britanskog Voguea za mart 2022 . godine. U popratnom intervjuu, podijelila je radost što je postala roditelj i otkrila da je "uvijek znala da će jednog dana biti majka".