U indijskom dvorcu
0

FOTO / Naomi Campbell organizuje luksuznu zabavu za svog dragog

Klix.ba
Naomi i Vladimir (Foto: AFP)
Naomi i Vladimir (Foto: AFP)
Zvijezde poput Kate Moss, Sarah Ferguson, Boba Geldofa... pozvane su na raskošnu zabavu koju supermodel Naomi Campbell organizuje za 50. rođendan svog momka, ruskog milijardera Vladimira Doronina.

Zabava će biti organizovana u Jodhpuru u Indiji u srijedu navečer, a na listi gostiju je čak 200 imena. Oni će odsjesti u hotelu sa pet zvjezdica, a zabava će biti održana u dvorcu s kojeg se pruža sjajan pogled na grad. Goste će zabavljati Diana Ross.

AFP javlja da se u dvorištu tvrđave Mehrangarh postavljaju šarene sofe, jastuci i tepisi, dok će dramatični zidovi biti osvijetljeni roze i žutim svjetlima. Radnici su postavili i ogroman poster na kojem je Doronin prikazan kao James Bond, a Naomi kao Bondova djevojka.

Dvorac u kojem će biti organizovana zabava
Dvorac u kojem će biti organizovana zabava
Dvanaest aviona osigurano je za dolazak gostiju na aerodrom, odakle će do svojih soba u luksuznom hotelu Umaid Bhawan Palace biti prevezeni oldtajmerima.

Policija indijske države Rajasthan osigurala je 50 policajaca i 50 zaštitara koji će brinuti o sigurnosti.

Tamnoputa 42-godišnja manekenka Campbell je s Doroninom u vezi od 2008. godine, a trenutno žive zajedno u Moskvi. Jedno drugom često priređuju raskošne zabave, poput one za njen 40. rođendan na Francuskoj rivijeri.