Potraga za novim super modelom
0

Naomi Campbell daje ljubavne savjete u novom manekenskom showu

Klix.ba
Naomi Campbell
Naomi Campbell
Top model Naomi Campbell davat će ljubavne savjete u novom TV showu "The Face".

Naomi će biti mentor zajedno sa Nigel Barker, te top modelima Karolinom Kurkova i Cocoom Rocha. Obećala je da neće biti nježna prema manekenkama učesnicama koje su u potrazi za pravom ljubavi, ali i karijerom.

"Ja sam definitivno stariji major i mentor koji zna o ljubavi. Reći ću im kada stvari nisu uredu i ne vjerujem da možete bilo šta uljepšati ako to nije tako. Želim da te djevojke imaju razumijevanja i autentičnosti jer će sutra izaći u stvarni svijet mode. Ali iako ću ih kritikovati, znat ću ih itekako nagraditi", rekla je za OK! magazin.

Istakla je kako nije ni slutila da će se vezati za djevojke i njihove živote.

"To je bilo veoma emotivno putovanje. Morala sam biti tu i slušati o svakoj djevojci, njihovoj porodičnoj historiji, pozadini, tragedijama, njihovim usponima i padovima. Dotakle su me", priznala je ova manekenka.

Show "The Face" će otkriti buduću veliku modnu zvijezdu sa svim kvalitetima i samopouzdanjem neophodnim da postanu prepoznatljivo ime, a Naomi je istakla kako traga za nekim poput nje.

"Ttražimo nekoga ko će vam zapasti za oko, pokreće vas, ima strast i može zadržati pravac. Neko ko kada uđe u sobu ostavi vas bezu daha. Da, tražimo super modela poput mene. One moraju vjerovati u sebe", poručila je Naomi.