Razočarani odabirom
13

Nakon vijesti da će se Kim Kardashian ponovo okušati u glumi, fanovi bojkotuju seriju

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Usljed vijesti da će Kim Kardashian biti dio 12. sezone serije "American Horror Story" uslijedile su burne reakcije obožavatelja serije, a mnogi su najavili bojkot.

Jučer je teaserom koji je podijeljen na društvenim mrežama otkriveno da će se Emma Roberts ponovo pridružiti seriji, ali i da će se u novoj sezoni pojaviti i reality zvijezda Kim Kardashian.

Ovo nije prvi put da se Kardashian okušala u glumi, a do sad je imala nekoliko pojavljivanja u filmovima kao što su "Disaster Movie" i "Ocean's 8".

Uprkos tome, fanovi serije nisu bili oduševljeni novostima. U brojnim komentarima istaknuli su da je Kim bila "kap koja je prelila čašu" te da ne planiraju gledati nastavak.

"U glavnoj ulozi Kim Kardashian? Šta sam upravo pročitao? To je najstrašniji dio American Horror Story franšize", "Stvarno? Kim? Izgleda da neću gledati", "Kasting potvrđuje da će ovo biti sezona koju preskačem", bili su samo neki od komentara.

Jedan od kreatora serija Ryan Murphy je istakako da će se najnoviji nastavak temeljit na romanu "Delicate Condition" spisateljice Danielle Valentine. Dodao je kako će Kim dobiti zabavnu, elegantnu i ujedno zastrašujuću ulogu te da se od ove sezone najviše očekuje, jer nije nalik prethodnim.

"Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvijezdama na svijetu i oduševljeni smo što joj možemo poželjeti dobrodošlicu u porodicu 'AHS'. Emma i ja smo uzbuđeni zbog saradnje s ovom istinskom snagom u kulturi", rekao je u izjavi za medije.