Problemi u porodici Halle Berry
0

Nakon tuče s bivšim svoje zaručnice, Martineza proganja i inspekcija

Klix.ba
Glumac Olivier Martinez, zaručnik holivudske dive Halle Berry još uvijek se nije oporavio od tuče koju je imao sa bivšim momkom svoje izabranice, a već su stigli novi problemi.

Martinez je suvlasnik jednog restorana u Miamiju u koji je nedavno ušla inspekcija radi rutinske kontrole i imala je šta da vidi. Inspekcija je otkrila čak 13 kritičnih nepravilnosti, a kritično znači da će to vjerovatno direktno doprinijeti kontaminaciji hrane i obolijevanju.

Inspekcija je tako zamjerila restoranu slavnog glumca da poslužuju ribu koja nije dovoljno termički obrađena i nisu uništeni bakcili, osobljne ne vodi računa o higijeni ruku, inače se ne vodi račina o higijeni kuhinje i slično. Tako se Martinez samo u nekoliko dana našao u dva velika problema.

Nakon Dana zahvalnosti brojni tabloidi bili su preplavljeni fotografijama na kojima je Martinez izudaran i gdje krvari. Tome je prethodila žestoka tuča sa bivšim momkom svoje zaručnice Halle Berry, Gabrielom Aubryjem. Nije poznat razlog zbog kojeg su se dvojica muškaraca potukla, ali je nakon toga sud donio odluku da se Aubry ne smije približavati Halle, Olivieru i glumičinoj kćerki na bliže od sto metara.