Vragolasti dječak
45

Nakon što je "ukrao show" na krunidbi Charlesa, ples princa Louisa postao hit

N. C.
Nakon što je princ Louis "ukrao show" na ceremoniji krunisanja Charlesa III, sada je njegov ples postao hit na društvenoj mreži TikTok.

Svečanu ceremoniju u Londonu su obilježili su simpatični nestašluci petogodišnjeg Louisa, a u crkvi se vrpoljio, mahao pa i zijevao dok je čekao da se ceremonija završi.

@crownchronicles Prince Louis - need we say more? #princelouis #coronation #Royaltok #royal #royalfamily ♬ April (No Vocals) - The Young Ebenezers

Svako javno pojavljivanje malog princa Louis bude zapažena, baš kao i na platinastom jubileju kraljice Elizabete II u 2022. godine, a snimak njegovog plesa s posljednjeg događaja postao je viralan na TikToku te je pregledan 9 miliona puta.

Na snimci se može vidjeti mladi član kraljevske porodice kako plješće, pleše i maše hiljadama rojalista koji su se okupili u Londonu da bi svjedočili ovom historijskom događaju.

Mnogi korisnici ove društvene mreže komentirali su njegov ples, a komentar jednog korisnika je privukao pažnju: "Mislim da je upravo stvorio novi viralni TikTok ples za koji nismo znali da nam treba".