Brine za bivšu?
5

Nakon što je Selena Gomez hospitalizirana, Justin Biber snimljen kako u ogrtaču šeta ispred kuće

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Popularna pjevačica Selena Gomez u kratkom roku je dva puta hospitalizirana, a Justin Bieber nakon te vijesti snimljen je u neobičnom izdanju, bos i u kućnom ogrtaču nasred ulice.

Fanove Selene Gomez zabrinule su medijske spekulacije kako se popularna pjevačica trenutno nalazi na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi. Od ranije je poznato da se Gomez već nekoliko puta liječila zbog depresije i anksioznosti, a izvori bliski njoj sada kažu da je ovaj put do emocionalnog sloma došlo jer se osjeća previše odgovornom za druge.

"Ona je toliko brižna, slatka i ljubazna, a o drugima se brine od malih nogu. Pod velikim je pritiskom. Jako je osjetljiva i smetaju joj pitanja o stvarima o kojima ne želi razgovarati'', objašnjava izvor.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Kako navodi, iza Gomez nalazi se nekoliko teških sedmica u kojima je shvatila kako treba potražiti stručnu pomoć. Izvor ističe i da slavnoj pjevačici veliku podršku pružaju članovi njene porodice.

Mediji spekulišu da je pjevačici jako teško palo vjenčanje bivšeg dečka Justina Biebera i Hailey Baldwin, a sa kojim je bila osam godina u vezi.

Justin je na dan kada su mediji objavili kako je Selena hospitalizirana viđen da odlazi u crkvu, a samo dan poslije snimljen je u neobičnom izdanju, odnosno kako se bos i u kućnom ogrtaču šeće po cesti ispred svoje kuće u Los Angelesu.