Luda noć
69

Nakon što je napravio skandal Will Smith uzeo zlatni kipić pa pozirao sa bivšom suprugom

I. B.
Will Smith i Sheree Zampino bili su u braku tri godine
Will Smith i Sheree Zampino bili su u braku tri godine
Ovonedjeljna dodjela Oscara za sve je bila poprilično burna, pa i za glumca Will Smitha koji prije nego što je udario Chrisa Rocka, nije ni slutio da će dobiti svog prvog Oscara. Nakon što je uzeo zlatni kipić u ruke, pozirao je sa ženom iz svoje prošlosti.

Glumica i reality zvijezda Sheree Zampino podijelila je na svom Instagramu fotografiju sa Oscarom nagrađenim najboljim glumcem, koji je ujedno i njen bivši suprug Will Smith.

Nakon lude noći, dvojac je pozirao zajedno i sa osmjesima na licima. Will je Sheree privukao u zagrljaj, dok je ona u rukama držala njegovo priznanje osvojeno nakon incidenta sa Chrisom Rockom.

"Epska noć. Čestitam još jednom - kada jedno pobjedi, svi pobjeđujemo", napisala je 53-godišnja Zampino dodavši kako je porodica na prvom mjestu.

Stizali su brojni komentari, a mnogi su zaključili kako je bivši par lijepo za vidjeti.

Inače, Zampino i Smith bili su u braku tri godine, u periodu od 1992. do 1995. godine, a s njom dijeli i 29-godišnjeg sina Treya Smitha. Dok je još bio sa Sheree glumac je shvatio, kako je ranije sam izjavio, da je u braku sa pogrešnom ženom.

"Sjedio sam za stolom sa svojom prvom suprugom i u jednom momentu sam ustao jer sam bio bolno svjestan da Sheree i ja nismo jedno za drugo, te da bih trebao biti sa Jadom", spominjao je ranije.

Ipak, odbacio je te misli misleći da svom braku treba pružiti drugu šansu, no Zampino ga je preduhitrila i predala papire za razvod.

Unatoč tome što su se razveli ostali su u dobrim odnosima, a glumica ima dobar odnos i sa njegovom sadašnjom suprugom Jadom Pinkett Smith te njihovom djecom.

Inače, Zampino se pridružila i postave američke reality emisije "Real Housewives of Beverly Hills" zajedno sa bh. poduzetnicom i filantropkinjom Sanelom Jenkins.