Novi režim ishrane
21

Nakon razvoda Adele se "prepolovila": Na rođendanu Drakea u nikad mršavijem izdanju

E. Sk.
Slavna 31-godišnja pjevačica Adele nakon razvoda od supruga Simona Koneckieg drastično je promijenila izgled, nabolje, smatraju mnogi.

Naime, pjevačica ne skriva osmijeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je srastično smršavila, a na tome je radila godinama. Na proslavi rođendana njenog prijatelja i kolege Drakea, Adele je zablistala u nikad mršavijem izdanju.

Najnovijim fotografijama pjevačica je potvrdila da ne misli stati u skidanju kilograma te je tako pokazala javnosti da je spremna na promjene.

Za novi izgled Adele je dobila mnoštvo komplimenata, svi dijele mišljenje u tome da joj je godilo to što se posvetila sebi. Naporni treninzi u teretani i novi režim ishrane se očigledno isplatio.

"Ranije sam plakala, ali sada se znojim", poručila je Adele na Instagramu.

Pjevačica koja je osvojila 15 nagrada Grammy nakon pet godina veze udala se 2016. godine za 45-godišnjeg Simona i s njim dobila šestogodišnjeg sina Angela. Nakon što je njihovom braku došao kraj, Adele se odlučila posvetiti sebi, što je rezultiralo novim izgledom i pronalasku nove ljubavi s 37-godišnjim reperom Skeptom, s kojim vezu još uvijek nije zvanično potvrdila.