Izgledali su sretno
16

Nakon raskida Cher snimljena sa svojim 40 godina mlađim dečkom

L. R.
Alexander Edwards i Cher (Foto: EPA)
Alexander Edwards i Cher (Foto: EPA)
Nakon što su se početkom maja ove godine pojavile glasine o prekidu, Cher (77) je snimljena u noćnom izlasku zajedno sa svojim dečkom Alexanderom Edwardsom (37).

Cher i Alexander Edwards držali su se za ruke prilikom šetnje u Beverly Hillsu, a nedugo nakon toga snimljeni su prilikom izlaska iz restorana Funke.

Pjevačica je za ovu priliku odabrala odlučila odijenuti elegantnu kombinaciju pa se pojavila u crnom odijelu i čizmama. Edwards se također odlučio za crnu kombinaciju, noseći tako jaknu, kožne hlače i čizme.

[TWITTER]https://twitter.com/PageSix/status/1703594768893141270[/TWITTER]

Bili su u društvu s kolumbijskim pjevačem J Balvinom i njegovom djevojkom Valentinom Ferrer, a njima se pridružio i reper Tyga. Nakon večere uputili su se prema njihovom crnom terencu, gdje joj je Edwards otvorio vrata.

Kako prenose mediji, paparazzi su ga upitali jesu li oni ponovo skupa, a on se samo nasmijao. Nakon što su oboje ušli u terenac, snimljeni su kako se smiju i dijele intiman razgovor na stražnjem sjedalu.

Podsjećamo, romantični izlazak zabilježen je nekoliko mjeseci nakon što je izvor blizak medijima podijelio informaciju o njihovom raskidu. Za njihovu vezu saznalo se u novembru prošle godine nakon što su viđeni kako se drže za ruke na spoju u Los Angelesu.