Otkrio američki tabloid
58

Nakon prekida s Elonom Muskom, Grimes je u vezi s WikiLeaksovom "zviždačicom"

D. J.
Foto: Instagram/Twitter
Foto: Instagram/Twitter
O ljubavnom životu Elona Muska i njegove sad već bivše partnerice, pjevačice Grimes, ne prestaje se pisati otkako su otkrili da su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Exa Dark Sideræl.
Međutim, sada se u američkim medijima pojavila vijest da je Grimes nakon Elona u vezi sa zloglasnom zviždačicom Chelsea Manning.

"Njihova veza postaje ozbiljna. Žive zajedno u Austinu", rekao je izvor za Page Six.

Manning je ipak zadržala svoj stan u Brooklynu. Ni Grimes ni Chelsea nisu potvrdile vezu za spomenuti američki tabloid koji ih je kontaktirao.

Ipak, mjesecima već traje njihova komunikacija na Twitteru, a nekim porukama su dale naslutiti da tu nije riječ samo o prijateljstvu. Tako je u jednoj konverzaciji Grimes napisala da je ono što Manning kaže za nju zapovijed, a kad je objavila da će se pojaviti u Vanity Fairu, zviždačica je to lajkala.

Iako je u članku rekla da je u fluidnoj vezi s Muskom te da im je surogat-majka u prosincu rodila kćer, Grimes je u utorak potvrdila da su sad ponovno prekinuli.

Manning je bivša američka vojnikinja koja je prije deset godina dala hiljade dokumenata WikiLeaksu. Osuđena je na 35 godina zatvora, no Barac Obama joj je 2017. skratio kaznu nakon nekoliko njenih pokušaja samoubistva.