Ne krije ponos
77

Nakon Novakovog trijumfa oglasila se Jelena Đoković, ljudi pišu: Ne bi bio tu bez tebe

D. J.
Foto: Instagram/Jelena Đoković
Foto: Instagram/Jelena Đoković
Jelena Đoković oglasila se na svom Instagram profilu nakon što je njen suprug, srbijanski teniser Novak Đoković, osvojio 23. Grand Slam naslov u karijeri.

Ponosna Jelena objavila je fotografiju na kojoj Novak slavi pobjedu te još jednu na kojoj ona i njen suprug drže pehar u rukama, a uz njih su pozirala i njihova djeca.

"23", kratko je stavila u opis objave koja je pokupila preko 50 hiljada lajkova.

"ČESTITAM! Novak je legendarni šampion, ali ne bi bio tu gdje je bez tebe i svih njegovih voljenih! Puno ljubavi tebi, tvojim anđelima i cijelom timu!! Zaslužili ste ovo", "Svaka vam čast. Iza svakog uspješnog čovjeka stoji jaka i pametna žena", "Vi to zaslužujete više od ikoga. Radost tvoje porodice i Novakovog tima sija sve do Australije", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Jelena i Novak u braku su od 2014. godine. Upoznali su se u širem društvu, a povezao ih je upravo razgovor o sportu. Novaku je tad bilo 17 godina, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci.

"Na prvi pogled osvojila me osmijehom. Naravno, izgled uvijek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kojeg je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima", rekao je Đoković jednom prilikom.