Pjevačica benda Elemental
28

Nakon kritika zbog nošenja šorca, hrvatska pjevačica na dodjelu Porina stigla u sličnom izdanju

I. S.
Luka Tralić i Mirela Priselac Remi (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Luka Tralić i Mirela Priselac Remi (Foto: Pixsell/Matija Habljak)
Nakon što su neki gledatelji HRT-ove emisije "Kod nas doma" kritikovali pjevačicu Mirelu Priselac Remi zbog prekratkog šorca, ona se na sinoćnjoj dodjeli Porina pojavila u sličnom izdanju.

Na crvenom tepihu nasmijana je pozirala s kolegom Lukom Tralićem Shotom, koji je također u bendu Elemental. Nosila je crnu kožnu jaknu, šorc i otvorene štikle. Izgled je upotpunila elegantnom šminkom i nakitom.

Foto: Pixsell/Matija Habljak
Foto: Pixsell/Matija Habljak

"Ovo gledaju i djeca", "Kako te nije stid gostovati na televiziji ovako obučena?", "Sramotno", neki su od komentara koje je dobila nakon što je emitovana emisija. Ona se ubrzo oglasila na Instagramu te obratila dušebrižnicima koji su se bavili dužinom njenog šorca.

"Noge o kojima se piše, kako i zaslužuju, uvijek i vazda slobodne da budu ono što jesu, gdje god kročile pa čak i na televiziju. I tako će i ostati", napisala je.

Pratitelji su joj pružili podršku i naglasili da svaka žena ima pravo nositi šta god želi.

"Uvijek ima budala koje se guraju tamo gdje im nije mjesto. Noge su super i sve je na svome mjestu. Remi, samo tako nastavi", napisao je jedan korisnik spomenute društvene mreže.