Neće da otkrivaju detalje
27

Nakon glasina da se udala za Richa Paula: Adele snimljena s novim prstenom na lijevoj ruci

L. R.
Adele (Foto: Instagram)
Adele (Foto: Instagram)
Nakon što je pokrenula glasine o braku, pjevačica Adele nedavno je snimljena u javnosti dok na lijevoj ruci nosi novi prsten.

Naime, Adele je zajedno sa svojim partnerom Richom Paulom prisustvovala NBA utakmici, a fotoreporteri su uočili novi prsten na njenoj ruci, koji bi najvjerovatnije mogao biti njen vjenčani prsten.

Adele i Rich Paul tokom izlaska bili su dobro raspoloženi dok su pratili utakmicu između LA Lakersa i Dallas Mavericksa.

Fotografija i vijest dolaze nakon što je pjevačica potaknula glasine na predstavi svog prijatelja Alana Carra u Los Angelesu, gdje je iz publike potvrdila da se nedavno udala.

Interesantno je da se Adele tokom svojih nastupa u Las Vegasu već nazivala Paulovom suprugom, ali još uvijek nisu zvanično potvrdili svoj trenutni status veze.

Podsjećamo, romantičnu vezu otkrili su u julu 2021. godine kada su snimljeni na košarkaškoj utakmici. U maju prošle godine na društvenim mrežama objavili su da se useljavaju u zajednički dom, a glasine o zarukama pokrenuli su u februaru ove godine.

Adele je ranije bila u braku sa Simonom Koneckijem, a s kojim ima 10-godišnjeg sina Angela. S druge strane, Rich Paul iz prethodne veze ima troje djece - Reonnu, Richieja i Zanea, čije živote voli držati u tajnosti.