Dobio sina
68

Najzgodniji kriminalac Jeremy Meeks postao otac drugi put

Klix.ba
Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Najzgodniji kriminalac na svijetu Jeremy Meeks postao je otac po drugi put. Majka Chloe Green krila je da je trudna do prošlog mjeseca, a nekoliko dana su krili i da se porodila. Beba se zove Jayden Meeks-Green.

Par je potvrdio ovu vijest putem Instagrama. Beba je rođena 29. maja.

Chloe, kćerka britanskog milijardera i vlasnika brenda Topshop, i Jeremy su vjereni već neko vrijeme, a zabavljaju se od juna prošle godine kada su objavljene fotografije kako se ljube na jahti. Tada je imao velikih problema sa suprugom Melissom koja je nakon svega zatražila razvod. Jeremy već ima jednog sina s Melissom, koji ima devet godina.

Bivši zatvorenik koji je okupirao društvene mreže nakon što je policija objavila njegovu fotografiju, postao je najtraženiji model. Vjerenicu je upoznao na Cannes Film Festivalu u maju prošle godine. Ubrzo su postali nerazdvojni. Ranije je otkriveno kako se Chloe planirala poroditi na jahti uz prisustvo svog ljekara. Prema riječima njenih prijatelja, oduvijek joj je bio san da se porodi na moru.

Par je uoči dolaska Jaydena na svijet bio u Monaku. Porodice trenutno rade na planiranju velikog vjenčanja.

"Nikada nisam bio materijalno, emotivno i fizički gdje sam sada. Ovo je predivno. Ljubav znači sve i zaista mi je sve. To je ono što ljude čini živima, zbog čega ljudi idu dalje, voljeti i biti voljen", rekao je Meeks dodavši da je presretan što je dobio sina.

Meeks je bio u zatvoru skoro dvije godine i čim je izašao postao je vrlo tražen model. U prvom intervjuu je rekao kako je "pronašao Boga" i da se promijenio. Od tada niže uspjehe u svijetu mode.