Ceremonija u Italiji
32

Najseksi žena svijeta pokazala kako je izgledalo njeno vjenčanje od pola miliona dolara

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Britanska manekenka i voditeljica Kelly Brook udala se za svog zaručnika Jeremyja Parisija krajem jula, a sada je podijelila i fotografije tog posebnog dana.

Kelly je nosila vjenčanicu britanske modne dizajnerice Savannah Miller, kojoj je zahvalila na unikatnoj kreaciji napravljenoj po njezinoj mjeri, a opisala je i prolom oblaka koji im je promijenio planove zbog čega su vjenčanje na otvorenom morali premjestiti u obližnju vilu Torre di Cicero iz 19. vijeka.

Na vjenčanju je bilo pedesetak uzvanika koji su u Italiju doputovali iz cijelog svijeta, a mladenci nisu žalili truda i novca za svoj veliki dan, pa su svima organizirali i platili smještaj, zbog čega ih je vjenčanje na kraju koštalo pola miliona eura. Zvijezda reality showa "The Masked Dancer" sa svojim odabranikom, brazilskim manekenom i glumcem Jeremyjem Parisijem živi u Londonu, a u vezi su sedam godina. Podsjećamo, 2016. godine stručnjaci sa univerziteta u Teksasu objavili su da je ova britanska manekenka vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.