Porodila se kod kuće
85

Najpoznatija plus size manekenka na svijet donijela blizance

I. B.
Porodila se Ashley Graham (Foto: Instagram)
Porodila se Ashley Graham (Foto: Instagram)
Najpoznatija plus size mankenka Ashley Graham jučer je na svijet donijela dva dječaka. Sretnu vijest podijelila je na svom Instagramu gdje je naglasila kako se porodila kod kuće.

"Justin i ja smo jako sretni što vam možemo reći da su naši dječaci došli na svijet. Rođeni su rano jutros, kod kuće. Sretni su i zdravi", napisala je Ashley koja nije otkrivala imena sinova.

Iako se osjeća dobro, dodala je kako će naredno vrijeme posvetiti svom oporavku i porodici.

Manekenka se oglasila na Instagramu
Manekenka se oglasila na Instagramu

"Uzeću neko vrijeme kako bi se oporavila i posvetila suprugu i naša tri dječaka, ali jedva čekam da sve podijelim s vama", napisala je na Instagramu.

Ashley je prvog sina Isaaca donijela na svijet u januaru 2020., a nedugo nakon toga na njeno i suprugovo, ali i iznenađenje svih nas, objavila je kako je ponovo trudna.

Prije te trudnoće, nagovještavala je koliko čezne za proširenjem porodice.

"Za vrijeme dojenja sasvim 'slučajno' sam pokušala da zatrudnim, ne bi li vidjela je li to moguće", našalila se ona, a nedugo zatim njene želje su se obistinile.

Manekenka je na svom Instagramu redovno vodila 'dnevnik trudnoće', objavljivajući golišave fotografije gdje je ponosno pokazivala svoje tijelo i trudnički stomak.

Nedavnom objavom otkrila je kako je s trudnoćom dogurala do 40. sedmice što je rijetkost za blizance.

"Termin je samo kao neki prijedlog, bebe će doći onda kada one budu spremne", napisala je tada.