Dobila brojne pohvale
15

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije pozirala u kupaćem: Nije idealno, ali sam prezadovoljna

I. S.
Foto: Instagram/suzanamancicofficial
Foto: Instagram/suzanamancicofficial
Suzana Mančić, najpoznatija loto djevojka u bivšoj Jugoslaviji, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i dobila brojne komplimente.

"Drage žene, moram da se pohvalim. Nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tijela i kože. Moram da kažem da je ovo trud i rad koji sam započela još prošlog ljeta s nevjerovatnim tretmanima endosfere", napisala je.

Nakon toga se zahvalila salonu ljepote bez kojeg ne bi uspjela postići svoj cilj.

"Zahvaljujem se ljubaznom i požrtvovanom osoblju. Divne djevojke koje se trude da izvuku maksimum i uspjele su. Bolje ne može", navela je.

U komentarima su uslijedile pohvale na račun njenog izgleda.

"Rad na sebi je najbitniji rad. Da se vidjeti da držite do sebe. Sve pohvale", "Savršeno izgledate", "Bolje ne može", "Ova žena može imati i 100 godina, seksepil izbija iz njene pojave. Nema to veze s tretmanima", neke su od njih.

Ova srbijanska voditeljica trenutno boravi u Grčkoj, gdje živi njen suprug Simeon Ockomos. Vjenčali su se prije 23 godine i uspješno održavaju brak na daljinu.

"Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku. Veoma je zauzet i nema vremena slušati bilo šta. Kad se želi opustiti, voli slušati klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo", ispričala je.

Nedavno je otkrila da je varala svoje prethodne partnere te joj je zasmetalo što su je hrvatski mediji zbog toga počeli nazivati preljubnicom.

"Nisam baš sve varala, nekad mi se kosa digne na glavi kad vidim sve naslove, ali šta raditi?! Uredu, varala sam pa šta? Ne u toj mjeri da ispadam nevjernica ljuta. Kad sam voljela, bila sam vjerna. Kad sam izgarala od ljubavi, nije mi padalo na pamet da pogledam ni lijevo, ni desno, a možda je trebalo", rekla je.

Otkrila je kako je Simeon reagovao na to što je priznala da je neke partnere varala.

"Nije pročitao, vjerojatno je neko to napravio umjesto njega jer knjiga nije prevedena na engleski. Inače, Simica me je malo propitivao, kako ovo, kako ono… Šta ću, takav mi je život bio! Koliko je bilo izazova, ja sam anđeo. Krila mi se ne vide", ispričala je.