Operisala kapke
55

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije išla pod nož, pokazala kako sad izgleda

I. S.
Foto: Instagram/suzanamancicofficial
Foto: Instagram/suzanamancicofficial
Suzana Mančić, najpoznatija loto djevojka u bivšoj Jugoslaviji, otkrila je da je išla na operaciju očnih kapaka.

"Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, jučer smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam", navela je. Pratitelji su joj u komentarima uputili pohvale.

"Prosto nevjerovatno da nemaš podlive", "Odlično urađeno", "Bit ćeš ljepotica širom otvorenih očiju. Bravo", neki su od njih.

Ovo nije prva estetska operacija kojoj se podvrgla. Ranije je otkrila šta je još radila na sebi.

"Grudi i nos sam napravila na vrijeme, kao jako mlada djevojka. Što bih ja sad imala neki kompleks što imam ovakav nos? Veliki slikar Mića Popović mi je rekao kada me je upoznao: 'Djevojko, vi izgledate kao antička boginja.' Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam, možda nije bio loš, ali ja sam htjela biti prćasta. Poslije toga sam otišla i sredila nos. Poslije nekoliko godina sredila sam i grudi i ja sam završila svoje", izjavila je jednom prilikom.

Nedavno je otkrila kako je njena porodica reagovala nakon što je 2004. godine pozirala za naslovnicu srbijanskog izdanja Playboy.

"Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na ljetovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rodicu da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: 'Lilice, ja se ponosim tobom'. Meni je njena podrška oduvijek bila najvažnija", navela je.