Glumac je ponosan
24

Najmlađa kćerka Rade Šerbedžije rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo čim se sada bavi

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najmlađa kćerka legendarnog glumca Rade Šerbedžije Milica Šerbedžija, umjetničkog imena Eliot Alma, izdala je svoj prvi singl "Eliot and I".

Samozatajna 25-godišnja Milica do sada se nije često pojavljivala u javnosti, a nakon što je krajem prošle godine objavila prvu pjesmu njezin otac ne krije koliko je ponosan.

"Čitava naša familija Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro. Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme. Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše mali kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša", započeo je Rade svoju podužu objavu.

"Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je 'svome gradu', osnovao Paul McCartney. Znam, vjerojatno će njezine pjesme poletjeti u svijet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najprije pjeva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali. Kao da ih je i pisala samo za nas", napisao je 76-godišnji Rade na svom Facebook profilu.

Inače, Milica je rođena u Londonu, a odrastala je i u Los Angelesu te Rijeci. Trenutno živi u Zagrebu gdje planira okupiti bend, nakon što je diplomirala na ''Paul McCartney’s Institute For Performing Arts'' u Liverpoolu.