Showbiz
0

Najmlađa britanska pobjednica EuroMilionsa uložila novac u povećanje grudi, novi dom i putovanje

Klix.ba
Britanska najmlađa pobjednica lota EuroMilions Jane Parker koja je osvojila 1,1 milion eura kada je imala samo 17 godina, uložila je novac u povećanje grudi i korekcije botoksom. Svoj novi izgled predstavila je na zabavi povodom Noći vještica u klubu Distrikt u Glasgowu.

Sada 21-godišnja Jane je privukla veliku pažnju svojim dekolteom, a u razgovoru s medijima otkrila je koliko joj se od osvajanja lota promijenio život. Na operaciju povećanja grudi potrošila je blizu 5.000 eura, a povećala je i usne te radila korekcije botoksom.

"Sada sam mnogo sretnija i imam više samopouzdanja. Osjećam se ženstvenije. Privlačim više pažnju muškaraca, ali imam i čudne ponude žena putem društvenih mreža, koje mi žele kupiti donji veš", rekla je Britanka.

Kada je tek preuzela novac kupila je Range Rover, otišla je na odmor s prijateljima na Ibizu te je kupila sezonsku kartu za utakmice fudbalskog kluba Hibernian.

Bivša humanitarna radnica nije napustila posao te i dalje radi u jednoj trgovini tvrdeći kako voli radnu rutinu.

Od novca je kupila i psa, torbu Louis Vuitoon i trosoban stan, ali se nije odselila od svojih roditelja jer se u tom stanu osjećala usamljeno. Trenutno nije u vezi.