Robert Pattinson
356

"Najljepši muškarac svijeta" prvi put u javnosti s djevojkom nakon četiri godine veze

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Robert Pattinson ove godine ponovo je proglašen najljepšim na svijetu, a nedavno se prvi put u javnosti pojavio s djevojkom Suki Waterhouse na Diorovoj modnoj reviji za jesen 2023. u Gizi, u Egiptu.

Par koji se zabavlja već četiri godine pojavio se na crvenom tepihu događaja u Dohi gdje su pozirali za fotografe i uz osmijehe na licima djelovali prilično zaljubljeno.

Pattinson je nosio otmjeno odijelo krem ​​boje i smeđu rolku, dok je Waterhouse nosila ljubičastu haljinu s prozirnim prekrivačem. Manekenka je svoj izgled upotpunila crvenim karminom na usnama i crnim štiklama s remenima.

Pattinson i Waterhouse su prvi put izazvali glasine o ljubavnoj vezi 2018. nakon što su ih paparaci uhvatili u izlasku. Njihova veza je navodno postala ozbiljnija 2020. godine kada su se zajedno našli u karantinu usred pandemije koronavirusa.

Iako je Pattinson rijetko govorio o svojoj vezi s manekenkom tokom godina, osvrnuo se na važnost čuvanja ljubavnog života privatnim u intervjuu za The Sunday Times 2019 .

"Ako podignete zid, bolje će završiti. Ako pustite ljude unutra, to obezvređuje ono što je ljubav", objasnio je glumac, "Kada bi vas stranac na ulici pitao o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ne mogu razumjeti kako neko može hodati ulicom držeći se za ruke, a to je isto kao kad ja to radim i sto ljudi te slika."

Zanimljivo je da je Pattinson proglašen najljepšim muškarcem na svijetu prema standardima nauke. Njegova ljepota procijenjena je pomoću starogrčke metode izračunavanja koja se zove zlatni rez (golden ratio). Lice ovog glumca je prema rezultatu 92,15 posto savršeno.