Doživjela težak gubitak
19

Najljepša skijašica proslavila 38. rođendan: Ova godina mi je posebno teška

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša olimpijska skijašica Lindsey Vonn proslavila je 38. rođendan te je priznala kako joj je ova godina posebno teška.

"Da… starija sam godinu dana, ali ova godina je posebno teška jer mi je mama uvijek prva čestitala rođendan. Većinu godina slala bi mi poruku u 2:34 ujutro, tačno kad sam rođena. Iako je prošlo nekoliko teških sedmica od njezine smrti, njezin je glas uvijek sa mnom, podsjećajući me da imam na čemu biti zahvalna", započela je svoju objavu.

"Hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su mi uljepšali dan, danas i svaki dan. Sve vas jako cijenim i volim. Možda sam jednu godinu starija, ali sam jednu godinu jača nego što sam bila prije", zaključila je Lindsey.

Njena majka, Lindy Lund umrla je krajem augusta, samo godinu dana nakon što joj je dijagnosticiran ALS (amiotrofična lateralna skleroza).

"Moja slatka majka Lindy izgubila je bitku s ALS-om. Preminula je mirno dok sam je držala za ruku, točno godinu dana od dijagnoze. Jako sam zahvalna na svakom trenutku koji sam imala s njom, ali sam i zahvalna što više ne pati i što je u miru. Bila je blještavo svjetlo koje nikada neće izblijediti i zauvijek ću biti inspirirana njome", napisala je Lindsey tada.